Sycro maakt met RubenWeytjens.be het mooie weer in Limburg

De hosting van RubenWeytjens.be wordt sinds 2013 verzorgd door HostYou.

Op het moment dat de vorige hosting partij de handdoek in de ring wierp omdat de website hun servers te veel zou belasten, heeft HostYou samen met Weerman Ruben de situatie geanalyseerd en gezorgd dat de website binnen de dag weer online was. Dankzij de performante hosting servers van HostYou en enkele optimalisaties uitgevoerd door de HostYou experts draait de website sindsdien zonder problemen, met duizenden unieke bezoekers per dag.

Essec-BNS stapte ook als partner in dit verhaal en heeft de nieuwe website voor Ruben gemaakt. De structuur en inhoud werden geanalyseerd en alles werd ingepast in de CMS toepassing van HostYou: Sycro4. Dankzij Sycro4 kan Ruben nu heel eenvoudig zijn website zélf beheren, terwijl HostYou zorgt voor een snelle en veilige website.

Meer dan 2.5 miljoen bezoekers per jaar

Met de nodige trots meldde Ruben enkele dagen geleden dat de laatste versie van de website nu een jaar in de lucht is en 2.571.711 keer bezocht werd door maar liefst 530.050 verschillende gebruikers. In totaal is dat goed voor 5.189.391 paginaweergaves. Topdagen van meer dan 50.000 bezoekers zijn een evidentie geworden waarbij de website zonder problemen razendsnel verder blijft werken.

Samen met Weerman Ruben bewijzen Essec-BNS en HostYou zo dagelijks dat ze gevestigde waarden in Limburg zijn!

HostYou BVBA
Member of Essec GROUP

Schoebroekstraat 48
3583 Paal-Beringen
Tel: 011/140140
Fax: 011/858859 (t.a.v. HostYou)
E-mail: helpdesk [at] HostYou [dot] be

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Comments