E-mail Marketing

E-mail Marketing

Stuur nieuwsbrieven vanuit je eigen website en volg op wat er allemaal mee gebeurt: wie leest wat wanneer, op welke links wordt er geklikt, en wie schrijft zich uit.
Content Management

CMS

Beheer je eigen website op een eenvoudige en begrijpbare manier: adresgegevens wijzigen, nieuwsitems of foto's toevoegen, of zelfs een inschrijvingsformulier toevoegen voor bijv. een opendeurdag.
E-commerce

E-commerce

Van cataloog, beginnende webshop tot geavanceerde e-commerce platform, in Sycro zijn het kleine eenvoudige stappen die tot een groots resultaat kunnen leiden.

Sycro maakt met RubenWeytjens.be het mooie weer in Limburg

De hosting van RubenWeytjens.be wordt sinds 2013 verzorgd door HostYou.

Op het moment dat de vorige hosting partij de handdoek in de ring wierp omdat de website hun servers te veel zou belasten, heeft HostYou samen met Weerman Ruben de situatie geanalyseerd en gezorgd dat de website binnen de dag weer online was. Dankzij de performante hosting servers van HostYou en enkele optimalisaties uitgevoerd door de HostYou experts draait de website sindsdien zonder problemen, met duizenden unieke bezoekers per dag.

Essec-BNS stapte ook als partner in dit verhaal en heeft de nieuwe website voor Ruben gemaakt. De structuur en inhoud werden geanalyseerd en alles werd ingepast in de CMS toepassing van HostYou: Sycro4. Dankzij Sycro4 kan Ruben nu heel eenvoudig zijn website zélf beheren, terwijl HostYou zorgt voor een snelle en veilige website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief